Αποτρίχωση

Κάθε άνθρωπος χρειάζεται εξατομικευμένη λύση για την αποτριχωση του. Αυτό οφείλεται στους διαφορετικούς τύπους δέρματος αλλά και στα διαφορετικά σημεία, που απαιτούν το κάθε ένα τη δική του προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους θεραπεία.

Πολλές φορές ακόμα και στο ίδιο άτομο η τριχοφυΐα δεν είναι ίδια σε όλα τα σημεία του σώματος, οπότε μπορεί να χρειαστεί να γίνει συνδυασμός των μεθόδων.

Προκειμένου να δημιουργήσουμε το πλάνο που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις σας, λαμβάνουμε υπόψη μας διάφορους παράγοντες που σχετίζονται με την τριχοφυΐα, όπως το χρώμα του δέρματος και της τρίχας, την περιοχή που σας ενδιαφέρει κ.α

Στο κέντρο Αισθητικής “B unique”η αποτρίχωση γίνεται κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής από το εξειδικευμένο προσωπικό,  λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια σας.

Η τρίχα:

Η τρίχα είναι εξάρτημα του θύλακα.
Θύλακες βρίσκονται σε όλο μας το πρόσωπο και το σώμα.
Ανάλογα σε ποια περιοχή του σώματος βρίσκονται παρουσιάζουν και την ανάλογη υφή και ποσότητα τρίχας.

Η τρίχα έχει προστατευτικό, θερμορυθμιστικό και φυλετικό ρόλο, ενώ στις γυναίκες εμφανίζεται λιγότερη και αραιότερη απ ότι στον άντρα.
Όμως τις περισσότερες φορές τείνει να ξεφεύγει από τον σύνηθες κανόνα και κυρίως στις γυναίκες παρατηρείται αυξημένη τριχοφυΐα έως και πάθηση.
Ωστόσο ισχύει και ο κανόνας της μόδας όπου η τριχοφυΐα είναι ανεπιθύμητη και από τα δυο φύλα επιθυμώντας ένα καθαρό και βελούδινο δέρμα.

Όπως ο άνθρωπος έτσι και η τρίχα περνά από τρία στάδια ανάπτυξης: το αναγενές, το καταγενές και το τελογενές.

Μέθοδοι Αποτρίχωσης: