Περμανάντ βλεφαρίδων

Περμανάντ βλεφαρίδων είναι η μόνιμη καμπύλη και η φυσική ανοδική τάση που δίνουν οι ειδικοί στο σχήμα των βλεφαρίδων. Η περμανάντ στις βλεφαρίδες έχει έρθει σαν τάση προκειμένου να αντικαταστήσει το ειδικό κλασικό ψαλιδάκι που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα για το γύρισμα των βλεφαρίδων. Εφαρμόζεται σε ειδικά ινστιτούτα, από καταρτισμένους επαγγελματίες, οι οποίοι χρησιμοποιούν συγκεκριμένες τεχνικές και τα κατάλληλα ειδικά προϊόντα.

Τι πετυχαίνει η περμανάντ βλεφαρίδων;

  • Τονίζει και δίνει καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σας και τις κάνει να φαίνονται πιο μακριές με έναν τρόπο εντυπωσιακά φυσικό.
  • Δεν χρειάζεστε καθημερινά με άλλα μέσα να παιδεύεστε για να πετύχετε αυτήν την πολυπόθητη ανοδική τους “πορεία” .
  • Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο κι απαλλάσσεστε από την όποια επιπρόσθετη φροντίδα των βλεφαρίδων σας.

Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα βλέμμα πιο εντυπωσιακό και σαγηνευτικό, αν επιθυμείτε να τραβήξετε πάνω σας και τα βλέμματα των υπολοίπων, τότε η περμανάντ βλεφαρίδων είναι μια λύση που θα σας εξυπηρετήσει απόλυτα. Εάν θέλετε να τονίσετε το πάχος και το χρώμα των βλεφαρίδων σας ακόμα πιο πολύ, μπορείτε σε συνδυασμό με την παραπάνω τεχνική να χρησιμοποιείτε κανονικά και την μάσκαρά σας.

Σε ποιους απευθύνεται η περμανάντ βλεφαρίδων;

Σε όλες τις γυναίκες, αλλά και στους άντρες που οι βλεφαρίδες τους είναι ευθείες ή με μικρή κλίση, ατίθασες, σγουρές ή σκληρές κι επιθυμούν να τις τονίσουν προκειμένου αυτές να φαίνονται πιο μεγάλες, φυσικές  κι εντυπωσιακές.

Πόσο διαρκεί η περμανάντ βλεφαρίδων;

Μία μόνο επίσκεψη που διαρκεί 45 περίπου λεπτά, αρκεί για να αλλάξει το βλέμμα σας! Η περμανάντ στις βλεφαρίδες διαρκεί όσο και η ζωή της τρίχας, περίπου δηλαδή 3 μήνες. Μετά το πέρας των 3 μηνών οι τρίχες πέφτουν κι έρχονται νέες για να τις αντικαταστήσουν. Πολλοί προτιμούν να επαναλάβουν την διαδικασία στους 2 μήνες, όταν έχουν αρχίσει δηλαδή να βγαίνουν οι καινούργιες τρίχες και να τις ενσωματώνουν με τις ήδη γυρισμένες.

Κίνδυνοι και προβλήματα από την περμανάντ βλεφαρίδων

Η τεχνική της περμανάντ βλεφαρίδων δεν κρύβει κινδύνους και δεν ερεθίζει τα μάτια σας. Είναι μια απολύτως ασφαλής μέθοδος. Οι βλεφαρίδες σας δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, το αντίθετο μάλιστα. Θα πάψουν να τραυματίζονται και να κόβονται από την καθημερινή κακή χρήση του ειδικού ψαλιδιού για το γύρισμα των βλεφαρίδων.