Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών

Υπάρχουν 3 ειδών τεχνικές όσο αφορά το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών και η επιλογή εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θέλουμε να δώσουμε, από τη μορφολογία των φρυδιών και από το τύπο δέρματος της επιδερμίδας.

Τεχνική Τρίχα – Τρίχα

Αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή σχεδιασμού φρυδιών για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, κατά την οποία σχεδιάζονται μικρές αληθοφανείς τριχούλες με την κατάλληλη φορά και κατεύθυνση πάντα σε αρμονία με τις φυσικές τρίχες των φρυδιών, που ευθυγραμμίζει τα φρύδια.

Τεχνική Σκίασης

Μια επιλογή για όσες έχουν συνηθίσει να βάφουν τα φρύδια τους με σκιά και μολύβι. Αποτελεί ένα φόντο κάτω από τα φρύδια σας, καλύπτοντας κενά και δίνοντας ένταση.

Τεχνική Hybrid

Μίξη των δύο παραπάνω μεθόδων με τις οποίες παντρεύονται οι πρόσθετες τρίχες με τη σκίαση. Ιδανικό για όσες θέλουν ένα πιο έντονο και γεμάτο αποτέλεσμα.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ διαρκεί 1,5 χρόνο περίπου καθώς τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι οργανικά διότι εφαρμόζονται πάνω στο πρόσωπο μας το οποίο δέχεται τα σημάδια του χρόνου. Σημαντικό ρόλο παίζουν και κάποιοι παράγοντες όπως πχ η λιπαρότητα της επιδερμίδας.

Όλα τα αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται είναι αποστειρωμένα και μιας χρήσεως.