Αθλητικό Μασάζ

Το Αθλητικό μασάζ πρόκειται για ένα εξαιρετικό είδος δυναμικού μασάζ ιδιαίτερα γι αυτούς που γυμνάζονται. Το αθλητικό μασάζ εφαρμόζεται είτε για πρόληψη είτε για θεραπεία τραυματισμών.

To Αθλητικό μασάζ είναι η πιο κατάλληλη τεχνική για την αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων, κινητοποιεί όλους τους ιστούς που εμπλέκονται στην κίνηση, επιταχύνει κάθε επούλωση, ενισχύει την ελαστικότητα και βελτιώνει το εύρος κίνησης.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ;


Το Αθλητικό μασάζ εκτελείται από έμπειρους φυσικοθεραπευτές και χρησιμοποιείται για την πρόληψη οξέων και χρόνιων τραυματισμών, για την αποκατάσταση, για τη μείωση του μυϊκού πόνου, για τη βελτίωση της απόδοσης, και για θεραπεία των αθλητικών κακώσεων.

Δεν χρειάζεται, να είσαι αθλητής για να απολαύσεις το Aθλητικό μασάζ. Μπορεί να τo επιλέξει οποιοσδήποτε γιατί αποτελεί την ιδανική τεχνική για την αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων.

Πιέσεις, διατάσεις και εντοπισμένοι επιδέξιοι χειρισμοί μάλαξης συνθέτουν μια εξαιρετική θεραπευτική συνεδρία.

Το αθλητικό μασάζ, ενδείκνυται για τραυματισμούς;

Ανάλογα με τον τραυματισμό. Σε περίπτωση μυϊκού σπασμού ή γαλακτικού οξέως που έχει μαζευτεί μετά από έντονη άσκηση, το αθλητικό μασάζ είναι μια μάλαξη που απαιτείται.

Σε όλες τις θεραπείες χρησιμοποιούμε αμυγδαλέλαιο.