Τεχνητά Νύχια

Μετατρέψτε τα νύχια σας σε ένα έργο τέχνης! Με τα τεχνητά νύχια με gel ή ακρυλικό, ή Acrygel, μπορείτε να έχετε όσο μακριά νύχια θέλετε στο σχήμα, την υφή και το σχέδιο που σας αρέσει. Τα τεχνητά νύχια είναι ιδανικά για γυναίκες με κοντά ή εύθραυστα νύχια αλλά και για κάθε γυναίκα που θέλει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί για εβδομάδες. Τα σύγχρονα εργαλεία και τα επώνυμα προϊόντα, μας εγγυώνται ότι όχι μόνο δεν προκαλείται βλάβη στο φυσικό νύχι, αλλά αντίθετα αυτό προστατεύεται και ενισχύεται.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να επεκτείνουμε το νύχι: η χρήση ειδικής φόρμας που μπαίνει κάτω από το νύχι και η φυσική ενίσχυση. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δώσουμε ότι σχήμα θέλουμε στο νύχι μας. Η καταλληλότητα κάθε προέκτασης εξαρτάται από το μέγεθος του φυσικού νυχιού.

•  Η φυσική ενίσχυση είναι μία πολύ ανθεκτική μέθοδος η οποία διατηρείται έως και ένα μήνα εφόσον τοποθετηθεί σωστά. Επίσης, η φυσική ενίσχυση γίνεται για να δώσει σχήμα στα νύχια σε περίπτωση έντονης ονυχοφαγίας. Σε τέτοιες περιπτώσεις ενδείκνυται το ακρυλικό για μεγαλύτερη αντοχή.

•  Τα tips είναι πλαστικά νύχια που κολλιούνται πάνω στα νύχια δίνοντας ότι μήκος θέλουμε . Στην συνέχεια τοποθετείται gel ή ακρυλικό. Κάθε τεχνητό νύχι μπορεί να βαφτεί με ημιμόνιμο ή απλό βερνίκι νυχιών. Και στις δύο περιπτώσεις η αντοχή είναι μεγάλη, επειδή από κάτω έχει τοποθετηθεί gel ή ακρυλικό.