3D ΚΡYΟΛΙΠΟΛYΣΗ 360°

Παρενέργειες Coolsculpting: Τι να προσέξω στην κρυολιπόλυση | Gazzetta

Μοναδική στο είδος της, πατενταρισμένη τεχνολογία τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης (360°) για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Με 4 κεφαλές + 1 μικρή για διπλοσάγονο για ταυτόχρονες θεραπείες.( για καλύτερη συνδυαστική και απολύτως στοχευμένη εφαρμογή στα σημεία που έχουν ανάγκη.)

H 3D κρυολιπόλυση με την μοναδική τεχνολογία 360° χρησιμοποιεί τεχνολογία ψύξης των λιποκυττάρων για να εξαφανίσει ομαλά, αποτελεσματικά και μόνιμα το ανεπιθύμητο λίπος και να σμιλέψει το σώμα περιμετρικά.

Η τοπική ελεγχόμενη εφαρμογή ψύχους καταστρέφει τα λιποκύτταρα που υπάρχουν κάτω από το δέρμα, χωρίς να καταστρέφει το δέρμα ή τα υπόλοιπα κύτταρα. Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια απομακρύνονται σταδιακά από τον ίδιο τον οργανισμό, σε περίπου 3 μήνες.

ΤΙ είναι η 3D Κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους χωρίς χειρουργείο. Η θεραπεία είναι ιδανική για το ενοχλητικό περιττό πάχος στην κοιλιά :

 • στην περιφέρεια
 • κοιλιά, γλουτοί
 • μηροί
 • μπράτσα

Το τελικό αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης είναι η απώλεια πόντων στις προβληματικές περιοχές Η 3D κρυολιπόλυση 360 έχει πλήρες φάσμα ψύξης και θέρμανσης 360 μοιρών, κατάψυξη στους μείον 10℃ έως θετική θέρμανση 45℃, λειτουργίες κύκλου 4 ομάδων προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματική και μόνιμη καταστροφή του τοπικού πάχους και η μακρόχρονη σύσφιξη του δέρματος.

Εκμεταλλεύεται την «ευαισθησία» των λιποκυττάρων στις χαμηλές θερμοκρασίες, χωρίς όμως να επηρεάζει τα υπόλοιπα κύτταρα. Στοχεύει τα λιποκύτταρα σε περιοχές όπου το επίμονο τοπικό πάχος δεν υποχωρεί παρά τη δίαιτα και την άσκηση.

Η μέθοδος πως δουλεύει;

Η 3D Κρυολιπόλυση 360° σας βοηθά να βελτιώσετε την εμφάνισή σας απομακρύνοντας το επίμονο τοπικό πάχος ανώδυνα, με ασφάλεια και χωρίς χειρουργείο.

https://www.dermatologist.gr/wp-content/uploads/2016/06/%CE%9A%CF%81%CF%85%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7.jpg

Είμαι κατάλληλος/η για 3D Kρυολιπόλυση 360°;

Η κρυολιπόλυση είναι μέθοδος που στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους, όπου κι αν βρίσκεται αυτό. Δεν ενδείκνυται για άτομα που προσπαθούν να χάσουν μεγάλη ποσότητα βάρους. Η μέθοδος είναι ιδανική για γυναίκες ή άνδρες, που παρά την υγιεινή διατροφή και την άσκηση, δεν καταφέρνουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος.

Υπάρχει πόνος κατά τη διάρκεια ή μετά τις θεραπείες;

Όλες οι θεραπείες του προγράμματος γίνονται ουσιαστικά χωρίς πόνο. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορεί να αισθανθείτε κάποια αλλαγή στη θερμοκρασία του δέρματος (κρύο για κρυολόπολυση και θερμότητα για υπερήχους, ραδιοσυχνότητα και λιπομασάζ). Μετά τη θεραπεία, μπορεί να υπάρχει κάποιο μούδιασμα του δέρματος, το οποίο όμως είναι μόνο προσωρινό και διαρκεί μόνο λίγες ώρες.

Μέγιστο αποτέλεσμα σε 2-3 Μήνες με 3D Kρυολιπόλυση 360ο

Ημέρα θεραπείας

◆3-4 εβδομάδες μετά

◆90 ημέρες μετά

◆Μετά τη θεραπεία της 3D Κρυολιπόλυσης 360°

Μετά τη θεραπεία, η επιστροφή στο σπίτι και τις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης ολοκληρώνεται με ένα ολιγόλεπτο τοπικό μασάζ στην περιοχή του τοπικού πάχους αμέσως μετά την αφαίρεση της κεφαλής του μηχανήματος.Προαιρετικά τις επόμενες τρεις ημέρες, συστήνεται να κάνετε κι εσείς ένα ήπιο μασάζ στην περιοχή για πέντε λεπτά την ημέρα. Επίσης, το επόμενο διάστημα μετά την κρυολιπόλυση προσπαθήστε να αυξήσετε την κατανάλωση νερού και να πίνετε περίπου 2-2,5 λίτρα έτσι ώστε να ενισχύσετε την αποβολή των λιποκυττάρων από τον οργανισμό. Ακόμα, είναι σημαντικό να διατηρήσετε το βάρος σας σταθερό για τους επόμενους δύο μήνες ή μέχρι το ραντεβού για τον επανέλεγχο

Αφαιρεί η 3D Κρυολιπολυση την Κυτταρίτιδα;

Η 3D Κρυολιπόλυση, δεν είναι μέθοδος εξαφάνισης της κυτταρίτιδας, ούτε μέθοδος αδυνατίσματος. Είναι μέθοδος εξάλειψης του τοπικού πάχους. Όταν, παρά τη δίαιτα, τη γυμναστική και την απώλεια σωματικού βάρους, παραμένει λίπος σε επίμαχα σημεία, μπορούμε να καταφύγουμε στη λύση της κρυολιπόλυσης. Ωστόσο, αν επιθυμούμε να στοχεύσουμε ταυτόχρονα στην εξάλειψη τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας, μπορούμε να συνδυάσουμε την κρυολιπόλυση με άλλες μη επεμβατικές μεθόδους που στοχεύουν στην κυτταρίτιδα όπως

 • την ενέσιμη μεσοθεραπεία και έτσι να βελτιώσουμε αισθητά τη συνολική εικόνα του σώματός μας.

Πλεονεκτήματα

 • Μόνιμο αποτέλεσμα με μία συνεδρία Αναίμακτη μέθοδος
 • 360° κάλυψη του όγκου λίπους
 • Φυσικό αποτέλεσμα χωρίς ανομοιομορφίες
 • Κατάλληλη θεραπεία για κάθε περιοχή τοπικού πάχους
 • Χωρίς χρήση αναισθησίας
 • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας
 • Σύντομη διαδικασία
 • Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες
 • Ασφαλής διαδικασία με έγκριση FDA

Παρενέργειες

Όταν η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται από έμπειρη ομάδα, τότε οι παρενέργειες είναι σπάνιες και περιορίζονται σε παροδικά φαινόμενα όπως τοπικό ερύθημα, οίδημα, ευαισθησία, μωλωπισμό, ήπιο αίσθημα πόνου και ελαφριά ζάλη που υποχωρούν μετά από λίγες ώρες.
Η κρυολιπόλυση δεν συστήνεται σε γυναίκες που διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλασμού, όπως επίσης και σε άτομα που εμφανίζουν δυσανεξία στο κρύο, κνίδωση εκ ψύχους, κ.α. Δείτε το σχετικό πινακάκι με όλες τις αντενδείξεις.

Αντενδείξεις θεραπείας;

 • Εγκυμοσύνη
 • Θηλασμός
 • Δυσανεξία στο κρύο
 • Σύνδρομο Raynaud
 • Κρυοσφαιριναίμια
 • Παροξυσμική κρυοαιμοσφαιρονουρία
 • Κνίδωση εκ ψύχους
 • Πρόσφατο χειρουργείο στην περιοχή της θεραπείας
 • Ενεργές εμφυτευμένες συσκεύες (απινιδωτής, βηματοδότης)
 • Κήλη (ιδίως η έντονη προβάλλουσα στην περιοχή θεραπείας)
 • Έκζεμα, δερματίτιδα ή εξάνθημα στην περιοχή θεραπείας
 • Χρήση αντιπηκτικών φαρμάκων
 • Ομφαλοκήλη Περιφερική νευροπάθεια

Διάρκεια θεραπείας

Με την 3D κρυολιπόλυση 360 χρειάζεται μόνο 35 έως 45 λεπτά για κάθε θεραπεία αντί για 60 λεπτά.

Η κεφαλή ψύχει την περιοχή στους -9 βαθμούς Κελσίου και στο διάστημα αυτό καταφέρνει να κρυσταλλοποιήσει τα λιποκύτταρα. Στον ίδιο χρόνο, χάρη στη δυνατότητα της διπλής εφαρμογής που παρέχει το πρωτοποριακό σύστημα κρυολιπόλυσης 360° μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ταυτόχρονα τέσσερις περιοχές τοπικού πάχους και να σας εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα!

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Στο 80% των περιπτώσεων αρκεί μόνο μία συνεδρία για να μειωθεί το τοπικό στρώμα λίπους έως 45% και να αποκατασταθεί η αρμονία του σώματος. Στις ελάχιστες περιπτώσεις όπου υπάρχει μεγάλος όγκος λίπους, μπορεί να συζητηθεί το ενδεχόμενο μιας 2η συνεδρίας έπειτα από διάστημα 2 μηνών .

Τα αποτελέσματα των θεραπειών είναι μόνιμα;

Όλες οι θεραπείες του προγράμματος χρησιμοποιούν την πιο προηγμένη τεχνολογία, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματική και μόνιμη καταστροφή του τοπικού πάχους και η μακρόχρονη σύσφιξη του δέρματος.

Σε ποιους απευθύνεται;

Η εξελιγμένη τεχνολογικά θεραπεία της κρυολιπόλυσης, είναι η μοναδική μη επεμβατική θεραπεία που καταπολεμά το τοπικό λίπος, γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Είναι η ιδανική μέθοδος για εσάς, εάν:

 • Καταπολεμάτε τοπικά σημεία λίπους που δεν μειώνονται με διατροφή και άσκηση.
 • Έχετε κάποια ανεπιθύμητα σημεία τοπικού λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος σας.
 • Θέλετε ένα πιο αδύνατο σώμα χωρίς την ταλαιπωρία και τα ρίσκα που επιφέρει μια εγχείρηση.

Περιοχές εφαρμογής;

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Πόσο κοστίζει;

Στο B-unique έχουμε επιλέξει την κρυολιπόλυση που μπορεί να προσφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα σε προσιτή τιμή. Χάρη στην καινοτομία 3D ΚΡYΟΛΙΠΟΛYΣΗ 360 °, επιτυγχάνουμε μεγαλύτερη και πιο σφαιρική κάλυψη του όγκου λίπους και άρα μόνιμη εξάλειψη του στρώματος τοπικού πάχους σε ποσοστό έως 45% με μία μόνο συνεδρία.

Την ίδια στιγμή, η 3D κρυολιπόλυση 360 ° υπερέχει και ως το παγκοσμίως πρώτο σύστημα διπλής εφαρμογής που επιτρέπει ταυτόχρονη θεραπεία 4ων κεφαλών στην ίδια συνεδρία, εξοικονομώντας σας έτσι και χρόνο και χρήμα!

Μύθοι & Πραγματικότητα

Μύθος: Η κρυολιπόλυση προκαλεί χαλάρωση.

Αλήθεια: Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης δεν μπορεί να προκαλέσει χαλάρωση του δέρματος, αφού η αποβολή του λίπους πραγματοποιείται με απόλυτα φυσιολογικό και σταδιακό ρυθμό. Σε αντίθεση με τη μέθοδο της επεμβατικής λιποαναρρόφησης που αναρροφά άμεσα μεγάλη ποσότητα λίπους από την περιοχή της θεραπείας αυξάνοντας τις πιθανότητες αυτή η ξαφνική απώλεια όγκου να οδηγήσει σε «κρέμασμα» του δέρματος, η κρυολιπόλυση δίνει στο δέρμα τον απαραίτητο χρόνο για να προσαρμοστεί χάρη στην ελαστικότητά του. Επιπλέον, η διαδικασία της ψύξης προκαλεί μία τοπική φλεγμονή στους ιστούς, η οποία διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και κατά συνέπεια ενισχύει τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Μύθος: Η κρυολιπόλυση συμβάλλει στο αδυνάτισμα.

Αλήθεια: Η κρυολιπόλυση δεν αποτελεί μία μέθοδο αδυνατίσματος. Αντιθέτως, αποτελεί την πιο στοχευμένη και αποτελεσματική μέθοδο καταπολέμησης του τοπικού πάχους. Με την κρυολιπόλυση, δεν θα παρατηρήσετε κάποια αξιοσημείωτη απώλεια σε κιλά, αλλά θα δείτε σημαντική διαφορά σε πόντους. Αν ωστόσο ακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα αδυνατίσματος, το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης μπορεί να σας δώσει ένα έξτρα κίνητρο να συνεχίσετε, καθώς θα εξαλείψει τα πιο ανθεκτικά παχάκια του σώματός σας, αυτά που όση δίαιτα κι αν κάνατε, θα παρέμεναν πεισματικά στη θέση τους διαταράσσοντας την αρμονία στις αναλογίες του σώματός σας.