HI-EMS Body Sculpt!!!

Hi-EMS Body Sculpt!!!

Η νέα επαναστατική λύση για ανόρθωση γλουτών, μπράτσων & επίπεδη, γραμμωμένη κοιλιά!!!

Τι είναι η τεχνολογία –μέθοδος HI-EMS Body Sculpt;         

Είναι η μοναδική μη επεμβατική συσκευή παγκοσμίως που αυξάνει τη μυϊκή μάζα και ταυτόχρονα μειώνει το λίπος.  Πρόκειται για την πιο σύγχρονη και επαναστατική μέθοδο στον τομέα της τεχνολογίας που επιτυγχάνει διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος χωρίς νυστέρι.

Hi-EMS - specs

Ποιος είναι ο μηχανισμός δράσης;

Η μη επεμβατική τεχνολογία HIFEM (υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητική εστίαση) προκαλεί 20.000 hypermax μυϊκές συσπάσεις σε 30 λεπτά.
Η χρήση αυτής της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας προκαλεί τους μυς να κάνουν 20.000 hypermax μυϊκές συσπάσεις που δεν επιτυγχάνονται μέσω εθελοντικών συσπάσεων – και μάλιστα σε μια συνεδρία.

Έτσι όταν εκτίθεται ο μυϊκός ιστός σε hypermax συστολές, αναγκάζεται να προσαρμοστεί σε ακραίες συνθήκες. Αντιδρά με  βαθιά αναδιαμόρφωση της εσωτερικής του δομής που έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη των μυών και την καύση του λίπους, εφόσον οι μυς προκειμένου να ανταποκριθούν στις συστολές χρησιμοποιούν το τοπικό λίπος. Μετά απo μερικές συσπάσεις, το μηχάνημα θα μεταβεί σε μια κίνηση “κτύπημα” για να βοηθήσει στη διάσπαση του γαλακτικού οξέος που απελευθερώνεται από τους μυς σας.

Σε τι διαφέρει από άλλες συσκευές καταπολέμησης του λίπους ;

Είναι διαφορετική γιατί είναι η μοναδική τεχνολογία παγκοσμίως που στοχεύει στους μύες και το λίπος ταυτόχρονα, δηλαδή αυξάνει τη μυϊκή μάζα και μειώνει το λίπος.

Οι μέχρι τώρα συσκευές (κρυολιπόλυση, ραδιοσυχνότητες, εστιασμένοι υπέρηχοι, Lasers κτλ) στοχεύουν στο δέρμα για σύσφιξη και στο λιπώδη ιστό για λιπόλυση. Κάποιες νεότερες συσκευές εκγύμνασης μυών με μικρορεύματα αποδίδουν ελάχιστα σε σχέση με το EMSCULPT και κυρίως στα πιο επιφανειακά στρώματα των μυϊκών ομάδων.

Απλά δεν υπάρχει άλλη συσκευή η οποία να τονώνει τόσο άμεσα και αποτελεσματικά τους μυς. Σκεφθείτε ότι σε 30’ προκαλεί 20000 συσπάσεις στους μυς. Έτσι επειδή αυτοί οι μύες χρειάζονται θερμίδες για να τους τροφοδοτήσουν αυτή τη συστολή καίει τα τοπικά συσσωρευμένα λίπη.

Ποια αποτελέσματα θα δουν οι χρήστες μετά to HIEMS Body Sculpt?

 Οι μελέτες δείχνουν :

 • -Aύξηση των μυών 16%
 • -Mείωση του λίπους κατά 19% στην περιοχή μετά τη θεραπευτική αγωγή
 • -Λεμφική αποσυμφόρηση.
 • -Καλύτερη κυκλοφορία στα αιμοφόρα αγγεία

Μπορείτε να αρχίσετε να αισθάνεστε απτά αποτελέσματα αμέσως μετά τη θεραπεία. Ωστόσο, τα θετικά αποτελέσματα παρατηρούνται δύο έως τέσσερις εβδομάδες μετά την τελευταία συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται για αρκετές εβδομάδες μετά τις θεραπείες.

Mετά τις δύο πρώτες εβδομάδες θεραπείας, θα νιώθετε το σώμα σας και θα μοιάζει σαν να το έχετε ασκήσει πραγματικά στο μέγιστο  με έναν εκπαιδευτή και να έχετε κάνει ό,τι μπορείτε καλύτερα και επίσης σαν να τρώγατε καλά και ελέγχατε την πρόσληψη λίπους για έξι μήνες έως ένα έτος.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Το χρονικό διάστημα που διαρκούν τα αποτελέσματα μιας θεραπείας ΗΙ- ΕΜS εξαρτάται από το πόσο ενεργός είναι ο τρόπος ζωής του ατόμου.

Εάν είστε άτομο που πρόκειται να το χρησιμοποιήσει ως κίνητρο ή να συνεχίσει μια καθημερινή άσκηση βασικής μυϊκής ενδυνάμωσης, μπορείτε να το διατηρήσετε για πολύ καιρό, ίσως ακόμη και μόνιμα. Εάν δεν πρόκειται να το κάνετε αυτό, τότε ο μυς θα αρχίσει σιγά-σιγά να μειώνεται επειδή δεν τον ασκείτε, έτσι το λίπος μπορεί αργά να αρχίσει να επιστρέφει και στη συνέχεια θα χρειαστείτε οπωσδήποτε κάποιες συνεδρίες συντήρησης. Όπως λοιπόν η συντήρηση της άσκησης, έτσι και οι θεραπείες μπορεί να κυμαίνονται από μία φορά το χρόνο έως μία φορά το μήνα, ανάλογα με τα επιθυμητά αποτελέσματα ,εντούτοις  τα αποτελέσματα φαίνονται αμέσως.

Ποιες είναι οι παρενέργειες ;

Δεν έχουν αναφερθεί απεναντίας λόγο του ότι η μέθοδος HI- EMS βοηθά στην απομάκρυνση της συσσώρευσης του γαλακτικού οξέος στους μυς αν και οι συσπάσεις είναι έντονες δεν υπάρχει πόνος .

Ως εκ τούτου το άτομο μπορεί να επιστρέφει την εργασία του αμέσως.

Ποια είναι τα προτερήματα αυτής της μεθόδου και γιατί να την επιλέξω;

Είναι δύο μηχανήματα σε ένα ,ειδικά για άτομα με μέτριο η μικρό πρόβλημα λίπους –κυτταρίτιδας αποτελεί μια αποτελεσματική λύση προσφέροντας άμεσα μείωση εκατοστών αλλά και έντονη μυϊκή σύσφιξη κάτι το οποίο έως τώρα ήταν αδύνατον με άλλες μεθόδους.

Είναι μέθοδος η οποία διεγείρει πολλές μυϊκές ομάδες συγχρόνως .Έτσι διαμορφώνει μεγάλη επιφάνεια άμεσα ελαττώνοντας ταυτόχρονα το τοπικό λίπος .

Προσφέρεται ατομικά

Δεν απαιτείται μυϊκή άσκηση ,αλλά δίνει το αποτέλεσμα χαλαρά …
Είναι απόλυτα προσαρμοσμένο τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες .

Όταν γίνεται μια αντίστοιχη έντονη άσκηση ενεργοποιείται περίπου το 50% αυτής της ομάδας μυών κάθε τρία έως πέντε δευτερόλεπτα. Ενώ αυτή ενεργοποιεί το 100% του μυός 20.000 φορές σε μια περίοδο 30 λεπτών. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι περισσότερο από ένα χρόνο ενώ η συνέχιση των θεραπειών συστήνεται για περεταίρω ενδυνάμωση και λιπόλυση.

Για ποιες περιοχές προτείνεται ;

Η συσκευή έχει εγκριθεί για εφαρμογή στους κοιλιακούς μυς , στους γλουτούς ,στους μηρούς με τις μεγάλες κεφαλές ενώ για τις περιοχές των προσαγωγών ,γάμπας ,γονάτου ,βραχιόνων (δικέφαλου και τρικέφαλου).

Είναι ασφαλές ?

Απόλυτα ασφαλής θεραπεία με FDA & CE εγκρίσεις. Δεν πονάει και δεν έχει χρόνο αποθεραπείας.

Hi-EMS - how to

Ποιες είναι οι αντενδείξεις ;

Δεν επιτρέπετε σε άτομα με:

 • Βηματοδότη
 • Απινιδωτή
 • Πνευμονική ανεπάρκεια
 • Μεταλλικά εμφυτεύματα σε ορισμένα σημεία του σώματος
 • Πρόσφατη κακοήθεια
 • Πρόσφατο χειρουργείο
 • Εγκυμοσύνη
 • Επιληψία

Ποιος είναι ο κατάλληλος υποψήφιος ?

Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, άνδρες και γυναίκες. Αφορά επίσης γυναίκες στην εμμηνόπαυση αλλά και μετά τον τοκετό (mommy makeover).

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Μετά τις 4 φαίνεται η διαφορά ωστόσο χρειάζονται από 6 έως 10 ώστε το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα ικανοποιητικό. Το αποτέλεσμα εξαρτάται πάντα από την κατάσταση του σώματος .

Η διάρκεια δε της κάθε θεραπείας για την κάθε περιοχή διαρκεί 30’ανά 3 έως 7 ημέρες.

before - after

Ποιο είναι το κόστος;

Το κόστος καθορίζεται σύμφωνα με την έκταση(σύνολο) των περιοχών που έχουν ανάγκη. Στο χώρο μας ΟΛΕΣ οι υπηρεσίες αντιμετωπίζονται με συλλογική εκτίμηση.