Lipo-Laser

https://salusperaqua.gr/images/lipolaser2-300x200.jpg

Πρόκειται για θεραπεία μη επεμβατικού Laser 4ης γενιάς για λιποαφαίρεση με μη χειρουργική τεχνική. Η εγκεκριμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί το Lipo-Laser για την μείωση του λίπους βασίζεται στη χημική και βιολογική επίδραση του διοδικού laser στα λιποκύτταρα και τους εν γένει υποδόριους ιστούς.
Η μονοχρωματική δέσμη φωτός του Laser – συγκεκριμένης συχνότητας- δρα απευθείας στο λιπώδη ιστό και στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία της πάσχουσας περιοχής όπου υπάρχει συσσωρευμένο τοπικά λίπος. Οι ιδιαίτερα δραστικές ακτίνες φωτός παρεμβαίνουν στα λιποκύτταρα και καταστρέφοντας την κυτταρική τους μεμβράνη ξεκινάει η διαδικασία της λιπόλυσης. Με άλλα λόγια το Lipo-Laser επεμβαίνει ανώδυνα και με ασφάλεια κάτω από την επιδερμίδα, για να προκαλέσει διάσπαση της εξωτερικής μεμβράνης του λιποκυττάρου που περικλείει τριγλυκερίδια και λιπαρά οξέα. Όταν πραγματοποιείται η διάσπαση της εξωτερικής μεμβράνης του λιποκυττάρου, το περιεχόμενό του απελευθερώνεται στην λέμφο. Έτσι το λιποκύτταρο «αδειάζει», συρρικνώνεται και επιτυγχάνουμε απώλεια πόντων στα επίμαχα σημεία, όπου υπάρχει συσσωρευμένο τοπικά λίπος.

Lipo-Laser και “κάψτε” το λίπος από το σημείο που θέλετε

Το Lipo-Laser είναι μια επαναστατική μέθοδος απώλειας τοπικού λίπους και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Χρησιμοποιεί low level laser, για την μείωση του επίμονου υποδόριου λίπους, σε στοχευμένες περιοχές του σώματος.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία παρατηρείται περιμετρική μείωση πόντων.  H αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται και από την περιοχή του σώματος όπου εφαρμόζεται.  Στα «εύκολα» σημεία ανήκει η κοιλιά, ακολουθούν οι γλουτοί, το εσωτερικό των μηρών, τα γόνατα και τα μπράτσα.

Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνουμε 8 συνεδρίες.  Στην συνέχεια μπορεί το καλό αποτέλεσμα να συντηρηθεί με μεμονωμένες επισκέψεις, εάν αυτό απαιτείται.

Τι είναι το Lipo-Laser:


Η τεχνολογία Lipo-Laser χρησιμοποιεί χαμηλά επίπεδα ενέργειας λέιζερ που αλληλεπιδρούν χημικά και βιολογικά με τα λιπώδη κύτταρα, προκαλώντας “φωτοβολιδίωση”. Αυτό αλλάζει τη χημική σύνθεση του κυττάρου και προκαλεί την απελευθέρωση του ενζύμου Lipase, το οποίο διασπά τα μόρια τριγλυκεριδίων των λιπαρών οξέων και της γλυκερόλης. Λόγω αυτής της διαδικασίας, απελευθερώνονται μέσω διαύλων στις κυτταρικές μεμβράνες και μεταφέρονται μέσω του σώματος στους ιστούς όπου χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ενέργειας κατά τη διάρκεια του μεταβολισμού, δηλαδή. βελτίωση του μεταβολισμού. Αυτή η διαδικασία είναι μια φυσική αντίδραση του σώματος όταν αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει τα δικά του αποθέματα ενέργειας.Αποτέλεσμα της θεραπείας είναι η μείωση πόντων, η αισθητή μείωση της κυτταρίτιδας καθώς και η συνολική βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας στην περιοχή που εφαρμόστηκε. Σημαντικό είναι πως η ενέργεια του λέιζερ δεν επηρεάζει το δέρμα, τα νεύρα, τα αγγεία και τους υγιείς ιστούς.Περιοχές που μπορούν να αντιμετωπιστούν με Lipo-Laser

https://fitpointactive.files.wordpress.com/2020/01/8531f-prodotti-attrezzature-estetica-bodyaction3x3-02-1.jpg?w=640
 • Διπλό πηγούνι.
 • Εξωτερικοί και εσωτερικοί μηροί.
 • Πλάτη
 • Κοιλιά
 • Οπίσθια
 • Χέρια
 • Καταθέσεις λιπών στα γόνατα και τους αστραγάλους.

Η τεχνολογία Lipo-Laser δεν βλάπτει το σώμα. Δεν έχει καμία επίδραση στο δέρμα ή στο νευρικό ή κυκλοφορικό σύστημα. Με άλλα λόγια, δεν προκαλεί αφύσικες αντιδράσεις στο σώμα.

Απαιτούνται ασκήσεις ή άλλοι τύποι δραστηριοτήτων που διαρκούν 10 λεπτά αμέσως μετά τη διαδικασία. Αυτό επιτυγχάνει την πλήρη επίδραση του καθώς Lipo-Laser διεγείρει το λεμφικό σύστημα και απελευθερώνει το σώμα από ελεύθερα λιπαρά οξέα.

 • Η θεραπεία με Lipo-Laser κερδίζει τη δημοτικότητα, καθώς συνδυάζει ορισμένα πλεονεκτήματα έναντι άλλων μεθόδων εξάλειψης του υπερβολικού λίπους και της κυτταρίτιδας.
 • Οι διαδικασίες διεγείρουν τις φυσικές διαδικασίες του σώματος για την καύση λίπους.
 • Μια πλήρως ανώδυνη και ασφαλής διαδικασία καθώς χρησιμοποιούνται μόνο χαμηλά επίπεδα ενέργειας λέιζερ.
 • Πλήρως προσβάσιμες διαδικασίες που μπορούν επίσης να γίνουν κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος.
 • Γρήγορα αποτελέσματα ορατά μετά την πρώτη διαδικασία – η περιφέρεια μειώνεται κατά 1 έως 4 εκατοστά.

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

Το συνιστώμενες θεραπείες είναι 8 μέσα σε 1 μήνα.
Δηλαδή, δύο θεραπείες κάθε εβδομάδα.


Ποιες είναι οι διαδικασίες;


Η συσκευή Lipo-Laser χρησιμοποιεί μαξιλάρια λέιζερ που τοποθετούνται στην προβληματική περιοχή, όπως η κοιλιά, οι γοφοί, οι βραχίονες, το διπλό πηγούνι και πολλά άλλα. Το Lipo-Laser παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα, ειδικά όταν συνδυάζεται με την άσκηση και την υγιεινή διατροφή, καθώς βοηθά στη μείωση των σωματικών αποθέσεων του σώματος και βοηθά στην αισθητική διαμόρφωση της επεξεργασμένης περιοχής, η οποία είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί με τις γνωστές μεθόδους μας.

 • Η πρώτη διαδικασία οδηγεί στην καταστροφή των λιπωδών κυττάρων.
 • Η δεύτερη διαδικασία μειώνει τον όγκο του λιπώδους ιστού.
 • Η τρίτη διαδικασία βοηθά στην καθυστέρηση των επιτευχθέντων αποτελεσμάτων.
 • 8 διαδικασίες είναι η βέλτιστη πορεία.

Η νέα τεχνολογία μειώνει πραγματικά το σωματικό λίπος, όχι σαν μερικές άλλες μεθόδους που απλά μειώνουν το περιεχόμενο νερού του σώματος. Τα αποτελέσματα είναι μια ορατή απώλεια βάρους και διατηρώντας μια διαρκώς όμορφη φιγούρα.Η διαδικασία διαρκεί μεταξύ 20 και 30 λεπτών και δεν απαιτούνται πρόσθετες υπηρεσίες χειριστή μετά την εγκατάσταση των μαξιλαριών λέιζερ. Η θεραπεία είναι ευχάριστη και χαλαρωτική, η μοναδική αίσθηση είναι πολύ ελαφριά όταν το μαξιλάρι είναι σε επαφή με το δέρμα.


Αποτελέσματα:


Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την πρώτη διαδικασία. Τυπικά, υπάρχει μείωση 2 έως 4 εκατοστών στον γύρο μετά από κάθε θεραπεία.
Συνιστάται να ακολουθήσετε μια σειρά περίπου 8 θεραπειών σε διάστημα 4 εβδομάδων. Δηλαδή, δύο θεραπείες την εβδομάδα για βέλτιστα αποτελέσματα.

Lipo-Laser σε συνδυασμό με άλλα μηχανήματα

Το Lipo-Laser, το Cavitation (Σπηλαίωση), η Cryolipolysis “Extreme Shaping” αποτελούν συνδυαζόμενες θεραπείες που δρουν συνεργατικά  μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα.

Πρόκειται για μηχανήματα, τα περισσότερα από τα οποία αρχικά σχεδιάστηκαν ως συμπληρωματικά της λιποαναρρόφησης, στην συνέχεια «αυτονομήθηκαν» χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας και τη διαρκώς αυξανομένη τάση να υπάρξει η δυνατότητα της «λιποαναρρόφησης χωρίς νυστέρι».

Η διαδικασία του Lipo-Laser

Η ενέργεια του laser διαπερνά το δέρμα με ασφάλεια στοχεύοντας τα κύτταρα του λίπους (υποδόριο στρώμα).  Μόλις το laser διαπεράσει τα λιποκύτταρα, καταστρέφει την κυτταρική τους μεμβράνη και ενεργοποιείται η διαδικασία της λιπόλυσης.  Απελευθερώνονται λιπαρά οξέα, νερό και γλυκερίνη ή τριγλυκερίδια.  Τα λιπώδη κύτταρα στη συνέχεια αποστραγγίζονται μέσω του λεμφικού συστήματος, μεταβολίζονται και αποβάλλονται μέσω του ουροποιητικού συστήματος.

Πόσο διαρκεί συνεδρία

Κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά και συστήνεται η εφαρμογή της μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Αποτελέσματα Lipo-Laser

Είναι μια θεραπεία που δεν αφήνει σημάδια, δεν χρειάζεται συμπίεση των πασχουσών περιοχών, επιτυγχάνει τη συνεχιζόμενη απώλεια λίπους για μέρες και εβδομάδες και δεν έχει ανεπιθύμητες ενέργειες.

Το αναμενόμενο αποτέλεσμα είναι η απώλεια 2-8 εκατοστών από την περιοχή της θεραπείας.

Παράλληλα πραγματοποιείται σύσφιξη της περιοχής, λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας, που προάγει την κολαγονογέννηση.  Επίσης το laser βελτιώνει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία.

Σε ποιους απευθύνεται το Lipo-Laser

To Lipo-Laser είναι μια μέθοδος απολύτως ασφαλής για γυναίκες και άντρες.  Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος και περιοχές του σώματος που υπάρχει συσσώρευση λίπους.  Σχεδιάστηκε για την απαλλαγή από την περίσσεια λίπους, την σύσφιξη και τόνωση του δέρματος, χωρίς χειρουργικές παρεμβάσεις.