Θεραπείες Ματιών

Τα μάτια είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και αυτό γιατί το δέρμα γύρω από τη συγκεκριμένη περιοχή είναι πολύ λεπτότερο σε σχέση με αυτό του υπόλοιπου προσώπου. Σαν αποτέλεσμα τα μάτια από πολύ νωρίς «σπάνε», αποκτούν λεπτές γραμμές και χάνουν τη λάμψη τους. Επιπλέον είναι πολύ εύκολο να αφυδατωθούν ενώ από διάφορους παράγοντες τόσο εξωγενείς όσο και ενδογενείς μπορεί να αποκτήσουν μαύρους κύκλους και οιδήματα.

Επειδή λοιπόν η περιοχή των ματιών είναι τόσο ευαίσθητη, χρειάζεται ειδική περιποίηση.

Στο κέντρο αισθητικής B unique  σας προτείνουμε δύο μοναδικές θεραπείες ματιών για να διώξετε την κούραση και την φθορά του χρόνου γύρω από τα μάτια σας, και να αποκτήσετε βλέμμα που αντανακλά λάμψη και φωτεινότητα, σε όλο το πρόσωπο!

Eye lift  

Ενισχυμένη Θεραπεία ματιών Collagen με χρήση μικρορευμάτων.

Ειδική εφαρμογή που βασίζεται στη χρήση συσκευής μικρορευμάτων για την βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας και την ενεργοποίηση της κυτταρικής ανάπλασης στην περιοχή των ματιών.
Η θεραπεία συνδυάζει επίσης τη χρήση ειδικών βιομοριακών προϊόντων με ενεργά συστατικά με βαση τη δραση των ενζυμων και την τεχνολογια της λυοφίλησης ενισχύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και συσφικτικά στοιχεία.

Το αποτέλεσμα είναι ένα βλέμμα νεανικό και δροσερό, βαθύτατα ενυδατωμένο δέρμα, χωρίς ρυτίδες, μαύρους κύκλους και χαλάρωση των βλεφάρων.

Αντιρυτιδική Θεραπεία ματιών

Η εξειδικευμένη αντιρυτιδική θεραπεία ματιών που σας προτείνουμε, βασίζεται σε υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Α, C, Ε, και σάκχαρα, τα οποία δίνουν τροφή και επανορθώνουν το δέρμα, ενώ συγχρόνως συσφίγγουν και προσφέρουν σφριγηλότητα, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες. Σε συνδυασμό με PB SERUM τα οποία προσφέρουν αντιρυτιδική προστασία, μειώνουν τα οιδήματα και τους μαύρους κύκλους, αποκαθιστούν και επανορθώνουν το δέρμα, τονώνοντας το κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια.

Το αποτέλεσμα είναι μια νεανική όψη στην περιοχή των ματιών χωρίς ρυτίδες και λεπτές γραμμές, με πιο απαλή και μαλακή επιδερμίδα.