Απαλός καθαρισμός με υπερήχους

Ο καθαρισμός με υπερήχους  ταιριάζει στα αντιδραστικά – ευαίσθητα δέρματα που παρουσιάζουν έντονη ερυθρότητα, απολέπιση, ξηρότητα, ανομοιογενή υφή, και  περιορισμένη λιπαρότητα κυρίως στην περιοχή “T” του προσώπου .

Οι  υπέρηχοι  εκπέμπονται  από συσκευή που παράγει ένα ήπιο ακουστικό κύμα έως 30.000 HZ.  Η μέθοδος αυτή βασικά απομακρύνει το σμήγμα και τους ρύπους της επιδερμίδας καθώς απολεπίζει την επιφάνεια του δέρματος.

Η συσκευή είναι σχεδιασμένη να εισχωρεί σε βάθος της επιδερμίδας τα δραστικά μόρια από τα serums, κρέμες και solution που προορίζονται για τον καθαρισμό, τόνωση και θρέψη του δέρματος για μέγιστη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα.

Ενδείκνυται για:

  • Κλειστούς πόρους
  • Λιπαρότητα
  • Ξηρό και λεπτό δέρμα
  • Λευκούς και μαύρους φαγέσσωρες
  • Ανόμοια υφή
  • Περιβαλλοντικά εκτεθειμένο δέρμα

Είναι  ο πιο ευγενικός καθαρισμός για το ευαίσθητο δέρμα. Αν ανήκετε στην κατηγορία γυναικών με ευαίσθητο δέρμα, αυτός ο καθαρισμός είναι μια θαυμάσια εναλλακτική λύση.

Μετά την θεραπεία θα νιώσετε καθαρή, άνετη και πιο ομαλή την υφή στο δέρμα σας. Η spatula  δεν χρησιμοποιεί πινέλα, βούρτσες ή ερεθιστικά προϊόντα, για αυτό και είναι απόλυτα επιτυχής και υγιεινή αυτή η τεχνική.

Ταυτόχρονα μέσω της ικανότητας  διείσδυσης (sonoforesis) πολύτιμων ουσιών επιτυγχάνεται η μέγιστη έγχυση τους στα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας. Αυτό βοηθάει να αντιμετωπιστούν πραγματικά οι απαιτήσεις του δέρματος και να επανέλθει σταδιακά η φυσική του άμυνα.

Αισθανθείτε όμορφο, καθαρό και άνετο το δέρμα σας!